Handla rakprodukter på internet

Alldeles nyligen fick jag ett telefonsamtal av en god vän som hade samlat på sig en ny erfarenhet. Vi är båda två riktiga internetnördar och handlar det mesta som vi kan komma att behöva i livet via internet. Det är otroligt bekvämt att kunna klicka sig runt bland olika webbutiker direkt från Tv-soffan och då även slippa långa köer och mycket folk. På internet kan man ta sig tid att läsa om olika produkter man är intresserad av, samtidigt som man även kan jämföra priser i olika butiker. Att göra detta i fysiska butiker är inte alls samma sak, och inte heller i närheten så enkelt och bekvämt som det är via internet. Jag och min vän Mats brukar dela med oss av information om olika webbutiker och vara noga med att berätta när vi har funnit någon ny. Vi delar de allra flesta intressen och smaker, så vi handlar faktiskt från i princip samma butiker vad det än gäller. När det är fraktavgifter eller tull beställer vi ofta tillsammans för att spara pengar. Vi är med andra ord två riktiga internetshoppingskompanjoner.

Denna gång Mats ringde hade han funnit något som han länge funderat på att införskaffa. Vi har under den senaste tiden flera gånger diskuterat rakprodukter av olika slag. Vi har båda varit lite intresserad av känslan av att raka oss med rakprodukter av hög kvalitet. De är ofta dessutom väldigt snygga. Jag har personliga framför allt riktat in mig på att jag vill ha en rakborste. Jag har förstått att vilken rakningsmetod jag än använder så är en rakborste bra både för huden och för att hjälpa håren att räta på sig och därmed ge ett bättre resultat från rakningen som då sker närmre huden.  Det blev en mycket lång mening, men det jag vill komma fram till är att jag, om jag inte har möjlighet att köpa ett helt nytt rakset av någon anledning åtminstone är intresserad av en snygg rakborste. Helst vill jag ju självklart, precis som Mats, ha just ett helt set.

Smidigt och enkelt att handla online

Sidan som Mats hade funnit och handlat ifrån var Shavingroom. De har en webbutik full av högkvalitativa produkter inom rakning och hudvård. Jag klickade mig genast in för att se om jag kunde finna någon snygg (och såklart användbar) rakborste, och även för att se över deras övriga utbud. Det tog inte alls lång stund innan jag var helt fast på sidan. Jag tror inte att det var en enda produkt jag missade då jag klickade mig runt för att läsa om de olika produkterna. När det gäller rakborstar är det dessutom lite speciellt just på Shavingroom eftersom att de erbjuder fyra olika typer av borstar. Det som skiljer dem är förstås prisklass och kvalitet. Jag kände dock att även om jag valde den allra enklaste borsten så skulle den vara tillräckligt bra för mig, så jag klickade hem den som jag tyckte kändes bäst. Jag väntar med spänning på att min nya rakborste skall komma hem till mig, och därefter skall jag fundera över vilka andra produkter jag skall beställa från Shavingroom. Just nu lutar det åt en rakhyvel, rakblad och after shave, men det får vänta lite till.

Jag är otroligt tacksam över att jag har Mats och att vi kan dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Utan honom hade jag inte funnit Shavingroom, vilket förövrigt är en sida som jag tycker är helt fantastisk. Det finns även mycket annat som han har lett mig till och jag honom till. Vänner med samma intressen skall man hålla hårt i.