Hitta vackra och stilfulla gardiner i Malmö

När man inreder ett rum så är ofta gardinerna viktiga för rummets utseende. Valet av gardintyp, mönster och färg påverkar rummets atmosfär på många olika sätt. Man kan välja gardiner i Malmö utifrån möblemang, om man vill få ett ljusare eller mörkare rum eller utifrån de tapeter som rummet har. Gardiner i Malmö kan få ett rum att se större ut, bli mer avstressande men även vara upphov till mer kreativitet.

Det finns massor av olika gardintyger att välja mellan, beroende på i vilket rum man ska sätta upp gardinerna. Siden passar i de flesta rum då det ger en stark färgåtergivning på ett blankt tyg. Samtidigt så släpper gardiner av siden inte igenom ljus, vilket gör att de passar mycket bra i vardagsrum eller i sovrummet. Sammetsgardiner med sitt tunga och eleganta fall passar bland annat i vardagsrum medan gardiner av Voile, som är lite tunnare och som släpper igenom ljus, passar bra för sovrum och kök.

Hos oss kan man finna Fina köks gardiner i Malmö som passar i alla kök. Vi har ett stort sortiment av köksgardiner men även gardiner för alla rum i hemmet. Om man behöver gardiner i Malmö för offentliga lokaler så kan vi erbjuda stilfulla och vackra gardiner som uppfyller kraven på tvättbarhet och brandsäkerhet. Vi har ett stort sortiment av färdigsydda gardiner med tyg från flera stora tygtillverkare, som bland annat Mulberry och Designers Guild, som passar för de flesta fönster och miljöer. Om man vill ha egendesignade gardiner så har vi egna sömmerskor som kan hjälpa till att sy gardiner, både för hem och offentliga miljöer.