Rätt färg för din kroppstyp

Är du man och drar du stora storlekar? Du vet väl om att du faktiskt kan se både smalare och elegantare ut om du klär dig på rätt sätt och framförallt i rätt färg?

Det spelar faktiskt ingen roll vad du drar för storlek, det finns kläder för alla, som passar alla och som fungerar för alla. Även för lite större människor. Mörka färger, gärna kritade, ligger alltid bra till när det gäller att hitta bra kläder. Däremot ska man inte sätta på en mörk tröja på ett par mörka byxor, det blir lite kaka på kaka och rekommenderas inte. För att hitta din kroppstyp kan du göra det här testet på Måbras hemsida.

Ett bra tips är att kolla runt på internet för att hitta tips och råd hur man ska klä sig som man om man är överviktig. Detta för att det är så mycket lättare att få tag i rätt råd av människor som faktiskt vet vad som krävs för människor som är storvuxna än om man väljer att gå in i en affär. Den som går in i affären får ofta råd, men affärer anställer gärna trådsmala människor som inte har en aning, egentligen, vad kunden som skiljer sig från mängden behöver för att kunna se ut som bäst.

Det är aldrig fel att ta hjälp av riktiga proffs för att få det man vill ha, i det här fallet hittar kläder och färger som verkligen passar ens kroppstyp.