Pikétröjor – nya flugan för alla män

Pikétröjor är faktiskt på modet nu och självklart ska man som man ha ett helt gäng sådana i garderoben. Det finns pikéer i alla utföranden och former och det som är bra med pikén är att den alltid sitter snyggt på och passar till de flesta män. Det sätter en extra stilig touch på stilen och toppar man av det med ett par snygga byxor och skor har man hela outfiten hemma.

Till pikétröjan kör den modemedvetna mannen med ett par snygga chinos. Ljusa om det handlar om en mörk piké och mörka om det handlar om en ljus. Även jeans kan passa bra till en pikétröja. Till ljusa byxor bör man använda en mörk piké och till mörkare byxor är en ljus, kanske till och med vit piké det rätta plagget. Hur man vill matcha färgerna är också beroende på vilket tillfälle man väljer att ha dem till. Det finns många skor som passar men ett par snyggare, Ecco-skor till chinosbyxorna och pikén för festen är det ingen som tackar nej till.

Det viktiga är att man trivs i sina kläder. Som storvuxen man kan det vara lite svårt att hitta rätt kläder som man faktiskt också trivs i. Där kan modebloggarna och andra hemsidor vara bra verktyg att gå efter eftersom det ofta finns bra länkar på dessa, bland annat till webbaffärer som säljer pikéer och andra snygga kläder för storvuxna män. Ofta kan läsaren även få bra hjälp vad gäller accessoarer också. När det kommer till att hitta rätt butik är det inte svårt. I Sverige finns det många e-butiker som inriktat sig på att sälja stora kläder för stora män. Det har poppat upp fler och fler butiker som ser till alla mäns olika krav och de försöker så gott de kan att erbjuda kläder som efterfrågas. De svenska butikerna tar in märken från utlandet så att urvalet idag är stort, även för de som förr hade svårt att hitta rätt.