När ska man använda vilka byxor?

Finns det några krav eller regler på hur man ska använda byxor? Det enkla svaret är nej. Däremot finns det vett och etikett regler och självklart en hel del modesynpunkter. Jeans används till exempel vanligtvis inte på bröllop utan mer som ett vardagsplagg. Dock kan jeansen även med rätt tillbehör användas på bröllopet, beroende på vilken klädkod som gäller. Som storvuxen man kan det ofta vara ganska svårt att hitta bra byxor till bra pris. Just jeans kan då vara ett bra alternativ att investera sina pengar i då de ofta kan användas vid flera olika tillfällen, beroende på hur man matchar dem.

Ett par svarta jeans kan till exempel fungera utmärkt med en ljus piké till ett bröllop. Det gäller bara att kunna matcha rätt och självklart är det viktigt att man känner sig bekväm. Chinos har blivit alltmer populärt och fungerar faktiskt numera till allt och alla tillfällen men dessa är ibland svåra att få tag på och de kanske inte heller är de ultimata byxorna till vardags eller när man utövar någon sport. Då passar shorts oftast bättre. Ett brett utbud av shorts i stora storlekar finner man även på Xlkläder och hittar man inte just det man söker kan man alltid höra av sig till deras kundtjänst så hjälper de till att leta efter det som efterfrågas.

Av alla byxtyper som finns är nog jeansen ändå det plagg som används flitigast. Jeans är ett av världens populäraste plagg och tur är väl att det numera även finns ett oändligt antal olika modeller och färger, vilket gör att detta plagg klär alla. Med tre par jeans i olika färger i din garderob och ett gäng snygga skjortor och tröjor klarar du dig långt oavsett tillfälle. För att bli kompisgängets största jeansexpert bör du läsa King Magazines jeansexpertråd som du hittar här.